Sidor

lördag 20 mars 2010

Handelsklubben i Gävle nästa onsdag kväll; föredrag om företagsklimatet i Gävle.

På onsdag nästa vecka ska jag prata om företagsklimatet i Gävle på Handelsklubben i Gävle, och jag ska även prata om svenska folkets inställning till rut och rot avdrag.

När det gäller rotavdraget så man mest positiv i norrland och allra mest positiv till avdraget är kvinnor. Jag blev så glad i veckan när vår granne i Vallsta nu hade gjort slag i saken och startat eget - tack vare att han bedömde att han skulle få så många kunder tack vare rotavdraget. Så vi minskar arbetslösheten tack vare avdraget och gör att vanliga människor har råd att köpa tjänsterna.

När det gäller företagsklimatet i Gävle så är det ett stort problem inte bara för Gävle utan för hela länet. I andra län är huvudorten dragaren men i vårt län så är det tvärtom. Hög arbetslöshet och höga sjukskrivningstal och istället för att åtgärda grundproblemen i kommunen har man bildat en propagandaavdelning som försöker skicka ut pressmeddelanden mm att det går bra för kommunen. Förvånansvärt ofta lyckas också Anna Östman få in sina meddelanden i lokala media.

Inga kommentarer: