Sidor

söndag 4 april 2010

En majoritet av de äldre står bakom den borgerliga alliansen även inför höstens val.

SVD (klicka på rubriken) redovisar en undersökning om att en majoritet av Sveriges pensionärer står bakom den borgerliga alliansen även i årets val.

Jag tycker inte att det är särskilt konstigt eftersom de som har byggt vårt land vet att man måste arbeta för att få den egna ekonomin att gå runt, liksom Sveriges. Att införa friår som miljöpartiet vill, och att fördubbla skatterna som vänsterpartiet vill, liksom att Mona Sahlin vill släppa in kommunister i en eventuell socialistisk regering, lockar inte äldre, som kan sin historia.

Men nu vet du varför PRO är på krigstigen och försöker vilseleda pensionärerna med gott stöd av den statliga televisionen SVT Text. Att pensionärerna fått sänkt skatt två gånger under mandatperioden och får en tredje skattesänkning vill inte socialdemokraternas kampanjorganisation PRO prata högt om, men man tappar i trovärdighet istället liksom LO gör när man aktivt stödjer ett regeringsalternativ som drastiskt försämrar medlemmarnas privatekonomi med kraftigt höjda skatter mot LO kollektivet och kraftigt höjda energiskatter.

6 kommentarer:

hanna sa...

märkligt att alla "opinionsundersökningar" som visar positiva saker för/om Alliansen....... kommer från den borgerliga pressen!!!!

Vilket i dag är ungefär 95% av all tillgänglig media i Sverige.

Lars Beckman sa...

Är Aftonbladet borgerligt som visar förtroendet för Mona respektive Fredrik idag?

Bertil sa...

Beskriv gärna också vad vi 80+ med diverse sjukdomar ska kunna arbeta med. Realvärdet av min pension har sedan 1992 sjunkit med så där60%!

Lars Beckman sa...

Nej, det hoppas jag verkligen att om du är +80 år att du inte arbetar, men du har fått två skattesänkningar under mandatperioden, till skillnad från socialdemokraterna som på 12 år inte sänkte skatten en gång. Sedan väntar en skattesänkning till vid årsskiftet om alliansen vinner valet igen.

hanna sa...

skattesänkning, skattesänkning, skattesänkning verkar vara nå´n universallösning för M att fixa ALLT.
Inte konstigt att välfärdenssamhället går åt helvete... människor står utan inkomst, kastas på gatan osv osv.
Ett Moderat samhälle är endast till för eliten i samhället - resten skiter M i !!!

Bertil sa...

Men snälla nån! Förklara i stället varför vi sjuka äldre pensionärer skall betala avsevärt högre skatt än Ni som kan ha välbetalda jobb?
Det tjatas så om de avsevärt mindre skattesänkningarna till äldre pensionärer. Mina fyra decennier som fritidspolitiker i M, liksom medlemskapet är förbi sedan några månader.
Sandarnegubben