Sidor

fredag 9 april 2010

Socialismens lära är att ta makt från enskilda människor - därför logiskt med rökförbud i socialistiskt styrda Gävle kommun!

Den socialistiska läran handlar om att ta makt från den enskilda människan och föra över till den högre makten som alltid vet bäst. Därför är det logiskt att man vill införa ett rökförbud i Gävle kommun, liksom socialisterna gjort inom Landstinget Gävleborg.

Jag röker inte, och har aldrig gjort, men vad människor gör på sin rast hos sin arbetsgivare måste vara ett enskilt beslut taget av individen. Det är inte rimligt att Gävle kommun inför ett rökförbud. Vad blir nästa steg? Obligatorisk gympa som man har i kommunistlandet Kina på särskilda tider?

3 kommentarer:

PEJ sa...

Kapitalismens lära är att rida på andras axlar. Vissa (överklassen) har rätt att suga ur, trampa ner och på alla tänkabara sätt sätta sig över allt och alla.
Förföljelse, tortyr och mord på politiska motståndare är helt ok - ifölje den kapitalistiska läran enligt Milton Friedman.
Så skedde det i hundravis länder i hela världen från mitten på 50-talet och det pågår fortfarande.......

Lars Beckman sa...

PEJ; Betyder ditt inlägg att du är för eller emot rökförbud för Gävle kommun anställda?

PEJ sa...

Jag är FÖR ett rökförbud på ARBETSTID..... vad var och en gör under sin fritid har ingen annan med att göra (förutsatt det inte är brottsligt).