Sidor

söndag 13 juni 2010

Nya Moderaterna Sveriges största parti enligt Sifos nya mätning idag.

Nya Moderaterna är Sveriges största parti enligt den Sifomätning som presenterats idag och alliansen leder inför valet. (klicka på rubriken). Hur kommer SR Radio Gävleborg att kommentera den här nyheten och följa upp den? Låta Ung Vänster kommentera den med negativa förtecken som när alliansen presenterade sin vårbudget?

Det är inte så konstigt med tanke på att socialdemokraterna presenterat en politik som är ett direkt angrepp på landsbygden med kraftigt ökade drivmedelskostnader och energikostnader och som innebär höjd skatt för alla löntagare förutom att man vill införa kommunala veton för friskolor vilket innebär nej till desamma norr om dalälven.

Listan kan göras lång på den politik som vänsterpartierna har presenterat som är ett angrepp på norrland och då har jag inte ens nämnt kilometerskatten för tunga fordon. En skatt som både hotar jobben i norrland men som gör alla varor som ska köras till norr väsentligt dyrare.

3 kommentarer:

Picus.V sa...

Lars. Som vanligt är det 19:september som räknas :-)))

Men, med kumpaner som Maud Olofssons Centerparti och kristdemokraterna kan (M) inte annat än gå framåt i opinionsmätningarna.

Jag ska inte förneka att Per Schlingmann är skicklig, men hans valpropaganda handlar inte om politik utan om marknadsföring.
Det ska bli intressant att se när det hela går upp för Maud och Göran. Det kan sluta med ett starkt moderat parti. En center och kristdemokrater som är totalt utraderade från den politiska kartan...

hanna sa...

och ett Sverigedemokraterna som blir nya samarbetspartiet för Moderaterna.......

När ska Reinfeldt ge besked om han vill samarbeta med SD??

Vill du??

Lars Beckman sa...

Det finns bara ett resultat som räknas = valdagen,där är vi helt överens.

Jag hoppas att inte SD kommer in i riksdagen, liksom vänsterpartiet borde lämnas utanför likaledes.