Sidor

fredag 4 juni 2010

(s) väljarna vill också ha kärnkraft enligt en ny undersökning i Aftonbladet. Välkommen till nya Arbetarpartiet Moderaterna.

Aftonbladet (klicka på rubriken) har en nyhet idag om att de socialdemokratiska väljarna vill ha kvar kärnkraften. Aftonbladet skriver;

De rödgröna lovar kärnkraftförbud om de vinner valet.Men mer än hälften av S-väljarna säger ja till nya reaktorer, visar en ny undersökning.– Det är väldigt tydligt att väljarna är med den borgerliga regeringen kring detta, säger Carl Melin, opinionschef på United Minds.

Är man anställd på något av länets företag så kan man rimligen inte rösta på miljöpartiet som får styra de rödas energipolitik, för det är en röst för en snabbavveckling av jobben, vilket är en politik för snabbavveckling ännu fler jobb på andra arbetsplatser. Storföretagens framgångar är hela länets framgångar, och kilometerskatt för tunga transporter och avveckling av kärnkraft påverkar vårt län mycket negativt, så välkommen till det nya arbetarpartiet Moderaterna istället för det gamla arbetarpartiet.

5 kommentarer:

PEJ sa...

2006 = 4,5% arbetslöshet

2010 = 9,8% arbetslöshet

VART TOG JOBBEN VÄGEN ???????

Alliansens katastrofpolitik är orsaken - inget annat.

Lars Beckman sa...

PEJ, du har helt fel. Vi har högre sysselsättning idag 2010 än 2006, men vi har högre arbetslöshet eftersom vi har haft en djup lågkonjunktur som hela världen har sett - utom du och Mona Sahlin.

Picus.V sa...

Hur kan man samtidigt ha högre sysselsättning och den högsta arbetslösheten på länge?

PEJ sa...

Lars, du är en äkta Moderat - så mycket beröm ska du ha.
Du kan mixtra med begrepp och statistik - precis som Reinfeldt.

På valnatten 2006 sa Reinfeldt: "Min regering kommer att bli utvärderat utifrån JOBBEN"....
Och jag hoppas och önskar att svenska folket utvärderar hans regering utifrån JOBBEN.

För då blir det en jordskredsseger till de röd-gröna ;-)

PEJ sa...

2006 = 1.500.000 i utanförskap
2010 = 1.667.000 i utanförskap

Hur ska du trixa bort det ???