Sidor

söndag 20 juni 2010

Ulf Adelsohn mfl; Därför är alliansen bättre för de äldre än de tre röda partierna.

Ulf Adelson mfl skriver ett klargörande inlägg på DN debatt idag om varför alliansen är så mycket bättre för de äldre i Sverige än det röda alternativet. Det är lätt att hålla med. Många äldre som har byggt Sverige vet vad det skulle betyda med ett vänsterparti i en svensk regering. Min farfar tillhörde det gamla arbetarpartiet, medan det var ett, men han hade inte något till övers för kommunister och nu vill Mona Sahlin släppa in det partiet i en svensk regering. Lägg därtill miljöpartiets ideér som går ut på att ingen ska arbeta. Vem ska då betala pensionerna i framtiden.

Klicka på rubriken för hela artikeln på DN debatt, men inledningen hittar du här;

Vi kan inte sitta stillatigande på åskådarläktaren nu när äldrefrågorna har blivit så viktiga inför valet. För oss är valet mellan Alliansens arbetslinje och vänsterns bidrags politik lätt. Endast en långsiktig politik för fler jobb kan ge oss långsiktigt högre pensioner. Men en bra politik handlar också om annat än ekonomi, den grundar sig på vilken syn man har på äldre. Sverige ska vara ett bra land att bli gammal i. Därför behöver vi en regering som kan ta ansvar för Sverige i en tid av stora utmaningar, skriver Ulf Adelsohn, Birgit Friggebo, Thorbjörn Fälldin och Alf Svensson.

3 kommentarer:

PEJ sa...

Jag undrar varför Moderaterna har slutat prata om sin egen politik och förslag ??

Varför har Moderaterna slutat prata om arbetslöshet ??

Varför har Moderaterna slutat prata om utanförskap ??

........kan det bero på att de på samtliga punkter har misslyckats KATASTROFALT ???

Lars Beckman sa...

Nej, tvärtom. Det finns hur mycket som helst att berätta om Nya Moderaternas politik, som handlar om att fortsätta utveckla föregångslandet Sverige men det också min skyldighet, och andra moderaters, att berätta om vad det skulle betyda för vårt län med alla stolligheter de röda vill göra med höjda inkomstskatter, avvecklad kärnkraft, införda kilometerskatter och kraftigt höjd bensin och dieselskatt faktiskt skulle betyda för Sverige.

PEJ sa...

.... I rest my case !!!

Inte ett ord om något konkret som M vill göra de nästa 4 åren. Förvånansvärt !