Sidor

lördag 24 juli 2010

Nu har smutskastningen börjat även i vårt län från socialdemokraterna. Ledande s-företrädare sprider nidbilder på statsministern på Facebook.

En ledande facklig företrädare, och ledande s-företrädare i sin partiförening, i länet har idag spridit de omtalade nidbilderna som SSU och socialdemokraterna spred i förra årets valrörelse på Facebook idag.

Det är ett säkert tecken på att socialdemokraterna är i panik. Man har skällt och skällt på regeringen och verkligen ägnat sig åt opposition, men inte något biter på opinionen, och det beror självklart på att partiet inte har någon politik för framtiden, och att man inte har några ideer om vad man ska göra åt den höga arbetslösheten bland ungdomar. Svenska folket har sett att alliansregeringen har sänkt arbetsgivaravgifterna för unga för att de ska bli lättare att anställa, och att man infört jobbcoacher för alla för att hjälpa till att matcha jobben bättre,och detta vill socialdemokraterna ta bort.

Jag tycker att man ska ha en öppen och fri debatt, gärna här på bloggen, men den debatten ska föras om sakpolitiken. Det är helt ok att olika uppfattningar i frågorna, det är det som är poängen med politik, men att sprida nidbilder och gå till personangrepp, det är inte ok enligt min mening och Moderaternas. Men tydliga konflikter i sakfrågor hoppas jag att vi kan ha en valrörelse om.

Ska vi ha ett Sverige där man kan bo och verka i hela landet eller ska det föras en politik där storstaden gynnas? Miljöpartiet har föreslagit att manska köra gods i tunnelbanan på nätterna som ett alternativ till tung trafik - men kanske någon kan tala om för det partiet att vi inte har någon tunnelbana i Gävleborg?

2 kommentarer:

Picus.V sa...

Hur är det då med dina följare Lars?...
Nidbilder?
Ha, ha. Ta ett snack med Stefan innan du yttrar dig...

Lars Beckman sa...

Enligt min bestämda uppfattning så ska valet vinnas genom att vi pratar om sakpolitik och inte ägna oss åt personangrepp. Det är beklagligt att en av Gävles ledande socialdemokrater aktivt sprider nidbilder av Statsministern.