Sidor

söndag 29 augusti 2010

De röda partierna har en historisk låg bottennotering enligt SVD och då får man en lapp i brevlådan att SVD har tekniska problem idag..

Dagens SVD toppar med nyheten om att de röda partierna har en historiskt låg nivå i opinionen idag och Alliansen leder över de tre röda partierna med över 6 %. (klicka på rubriken för hela artikeln på nätet).Då får man en lapp i brevlådan att SVD uteblir på grund av tekniska problem. Intressant är också att SVT Text låtsas som att undersökningen inte finns, för de har inte haft ett kommatecken om undersökningen, fram till nyss i alla fall men de orkar väl inte med alla motgångar för socialisterna.

Inget är klart och det gäller att varje röst måste till för att Alliansen ska vinna valet i Sverige och i länets kommuner men uppenbarligen vill inte svenska folket ha en bensinskattechock, höjda inkomstskatter, införd ungdomsskatt, återinförd fastighetsskatt, införd kilometerskatt för tung trafik, snabbavvecklad kärnkraft och höjda elskatter och borttagande av rut och rotavdrag. I Gävle så behövs det ett ökat fokus på företagsklimat så att alla arbetslösa ungdomar kan få ett riktigt jobb.

Jag hörde av mycket säkra källor att en statlig myndighet nu förbereder sig för en eventuell röd regering genom att starta ett projekt som går ut på att unga arbetslösa ska få räkna kottar i skogen, och räkna kvistar och träd. Det är inte det som ska till, utan riktiga jobb i riktiga företag. Därför är det så viktigt att man inte fördubblar arbetsgivaravgifterna för unga som de tre röda partierna vill.

Inga kommentarer: