Sidor

torsdag 16 september 2010

Lars Ohly var mycket snabb och skicklig i att publicera debattartiklar med hänvisning till gårdagens Uppdrag Granskning.

Vänsterledaren Lars Ohly har två debattartiklar publicerade idag i olika tidningar där han refererar till gårdagens uppdrag granskning om vinst i skolor mm. Man måste beundra honom. Samtidigt som han satt i TV 4 i direktsändning så skrev han alltså debattartiklar där han refererade till innehållet i SVT Uppdrag Granskning, och inte nog med det. Han hann dessutom få dom publicerade i morgonens tidningar, för inte kan väl Ohly ha haft något förhandstips om innehållet i SVT som är fria och oberoende? Häromveckan så skickade S ut en pressinbjudan FÖRE det att SVT sänt sin tittarfråga med just den personen som 40 minuter senare skulle ställa sin fråga till Statsministern.

Den här veckan så var SR Radio Gävleborg med s och knackade dörr i Norrsundet och så fick s helt utan invändningar framföra sin politik. När jag hörde inslaget så trodde jag att det var radioreklam för s innan jag såg att det var den statliga kanalen på radio.

hm...

Inga kommentarer: