Sidor

torsdag 10 mars 2011

Arbetarbladets ledarskribent Jenny Wennberg ställer in sig i ledet och hyllar nya ledaren.

Jenny Wennberg ställer in sig i ledet nu av hyllningskörer för den nya föreslagna ledaren. Hon har säkert läst Expressens ledarsida idag om hur partiet ska agera vid valet, liksom man gör i andra socialistiska länder såsom Nordkorea Kuba och Kina.

Med tanke på att ledarsidan på Arbetarbladet har drivit en helt annan kandidat med helt andra argument så kanske man hade kunnat förvänta sig en viss besvikelse men nu ska den stora ledaren lojalt hyllas...

7 kommentarer:

Yono sa...

"Mot en enig och samspelt allians står alltså en splittrad och trött opposition."
Snacka om att låta som ett uttalande från Kim Jong Il.

PEJ sa...

Mycket bedrövligt att en ledande Moderat inte kan skilja på socialism och kommunism, Nordkorea, Kuba och Kina är kommunistiska diktaturer...... inte socialitiska.

Men vi kanske kan börja kalla Moderaterna för Nazister ;-)

Lars Beckman sa...

PEJ, det är beteendet i partiet som liknar det som sker varje år i Kina osv. Vad säger du om Wennbergs kovändning på ledarsidan i AB? Trovärdighet?

Picus.V sa...

Det Jenny Wennberg säger är att: "Han duger"...
Hur kan du säga att det är en kovändning? Jag tolkar i alla fall det som att Juholt inte är hennes förstahandsval men inte det sämsta heller.

Att du inte kan skilja på kommunism och socialism är ingen nyhet, i valrörelsen var ju även Miljöpartiet socialister.

Och snälla Beckman, ska en moderat tala om "hur man ska agera enligt partiet"? Jag minns FRA-debatten, jag minns en viss Karl Sigfrid. Jag har också läst Ann-Marie Pålsson och vad hon tycker om "knapptryckarkompani"

Anonym sa...

Jag tycker det känns jättebra med Juholt! (ironi!) Tänk om alla fick anställning enbart genom att "duga"... mycket betryggande och förtroendegivande.

Tänk att bli opererad av en kirurg som "duger" eller bli försvarad i en brottsutredning av en försvarare som "duger"... då skulle jag dra öronen åt mig.

Lycka till!

Johanna

Picus.V sa...

@ Johanna.

Håkan Juholts eventuella "duglighet" som partiledare för socialdemokraterna får valberedningen och kongressen ta ställning till. Det jag ifrågasätter är Lars Beckmans "dyngspridarmentalitet".
Om S kan enas om Juholt och Jämtin så är det inget du, jag, Lars Beckman eller "rännstenspressen" (läs Expressen) behöver lägga oss i.
Det hela får visa sig senare – hösten 2014 t.ex....

PEJ sa...

tror Jenny sa nåt i stil med: "partiet står inför en lång ökenvandring"..... men du lyssnar ju väldigt dåligt.