Sidor

lördag 26 mars 2011

Den nya stora ledaren ska självklart hyllas på Arbetarbladets ledarsida - och det gör Jenny Wennberg. Leden ska slutas.. Att det var ett tal som snaraste luktade DDR kommenteras inte...

Arbetarbladet uppfyller nu sin roll på ledarsidan och hyllar den stora ledarens tal. Leden ska slutas och bilden av ett arbetarparti ska lyftas fram, och det gör självklart ledarsidan på Arbetarbladet. Vi andra undrar varför inte Gävleborg har Sveriges bästa skola - Sveriges lägsta arbetslöshet - Sveriges bästa äldreomsorg. I Gävle har man tränat sedan rösträtten infördes på att leda kommunen och varje dag ser vi nu hur företag läggs ned eller flyttar härifrån. Vi har samma nationella lagstiftning i Sverige så s har exakt samma förutsättningar i vårt län som de framgångsrika kommuner som styrs av Moderatera kommunalråd.

Det tal som man hörde idag hade lika gärna kunnat hållas på DDR kongress 1974. Det var lika fritt från nytänkande och svar på dagens frågor och framtidens utmaningar. Det är nästan så att man tycker synd om de ombud som var där för att hålla upp skyltar och klappa vid rätt tillfälle. Det är bara statliga medier som går igång på sånt.

Inga kommentarer: