Sidor

måndag 31 oktober 2011

Alliansfritt Sverige börjar med att samla in pengar.. Har LO dragit in bidraget?

Bloggen Alliansfritt Sverige, närstående Aftonbladets ledarsida, har börjat samla in pengar och hänvisar till min kritik mot dem som anledning..

http://www.alliansfrittsverige.nu/2011/10/vem-finansierar-alliansfritt-sverige-du.html


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du vet mycket väl att de inte är sponsrade av LO, eller för den delen aftonbladet. Men du kanske tycker det är tufft att ljuga?
Förstår inte ens hur du kan ha mage att ens ta upp frågeställningen vad en liten blogg (!) får sina pengar ifrån när Moderaterna, som politiskt parti med extrem faktiskt makt, tar emot anonyma donationer (i miljonklassen?, ingen vet ju?) utan att redovisa dem. "Kasta sten i glashus" är antagligen en för mild liknelse.

Anonym sa...

Du är ju hysteriskt rolig Lars :)

Det kostar inte mycket att ha en hemsida och en blogg. Alliansfritt drivs av människor som lägger ner mycket tid och engagemang utan egen ekonomisk vinning.

Jag vet att det är väldigt svårt för en moderat att förstå att annat än pengar kan vara en drivkraft för engagemang, så jag förstår ditt huvudbry.

Något som däremot ÄR dyrt är att köpa PR, reklam och lobbying. Detta är något som moderaterna, till skillnad från alliansfritt.se sysslar med. Moderaterna tog emot 80 miljoner kr i anonyma partibidrag innan valåret 2010. Moderaterna är emot en lag som tvingar partier att redovisa donationer över 20´000kr.

Att du Lars, som representant för anonymabidragspartiet, kritiserar bloggen alliansfritt.se i detta ärende är hysteriskt roligt.

Tackar för underhållningen :)
/Malin