Sidor

tisdag 8 november 2011

GD gör en riktig analys av s stora problem...Men i grund och botten handlar det partiets problem om att man inte har någon politik.

GD skriver om s bottenlösa fall i opinionen. Deras grundproblem är att de saknar en politik för framtiden och nutidens samhällsproblem och det har väljarna upptäckt. Varför chansa tänker svenska folket? Vi har en alliansregering som arbetar dygnet runt - året runt - för att skapa ett bättre Sverige att bo och leva i.

Arbetslinjen har inneburit att vi sakta men säkert ger alla människor möjlighet att vara med på arbetsmarknaden. Mycket är gjort på kort tid - och vi ska självfallet fortsätta på samma linje.

Alliansregeringens framgångsrika politik skulle göra än större nytta för länet om även landstinget och kommunerna var alliansstyrda, och det är mycket som talar för att det kommer att bli så efter valet 2014. Redan idag så är Gävle borgerligt eftersom s har två mandat för mycket i kommunfullmäktige jämfört med valresultatet. Det är bara genom en mycket genomtänkt (av s med närstående tjänstemän) som man tack vare valkretsindelningen i kommunen styr vidare. Detta kommer väljarna inte att acceptera i nästa val så dels måste vi göra en valkretsindelning där det faktiska valresultatet speglar mandatfördelningen i kommunfullmäktige, och dels ska i alliansen i Gävle visa att vi kommer att vara en bättre kommunledning än den nuvarande, vilket inte är så svårt.

Inga kommentarer: