Sidor

måndag 29 oktober 2012

Rödgrön röra på kommunfullmäktige i Gävle idag!

På Gävle kommunfullmäktige idag så sprack kommunledningen - igen. Det är så vanligt idag så att media knappt uppmärksammar det. Tänk om motsvarande skulle hända vid ett alliansstyre? Alliansens partier skulle då rösta emot varandra och ta de skarpaste replikskiftena mot varandra men som sagt var, media är så van vid att s v och mp röstar emot varandra så de skriver knappt om det längre.

I sak så röstade alltså s och v tillsammans med de flesta allianspartierna för att tillåta två hus att byggas i centrala Gävle.

I ett annat ärende så tillät s och mp att v blockerade bort möjligheten att utreda möjligheterna till större valfrihet för Gävles äldre. Det inlägg som kom från vänsterpartisten (kommunisten) Anitha Walter var som ett eko från 60-talet. Välj vilken bil du vill bara du väljer svart var hennes lösning på valfriheten. Det är faktiskt ynkligt att s och mp väljer att låta v styra valfriheten - eller rättare sagt - att man inte ens utreder ökad valfrihet. S går åt vänster i Gävle tillsammans med v.

Inga kommentarer: