Sidor

onsdag 9 oktober 2013

Tack för ert starka stöd i Moderaternas provval till Sveriges Riksdag!

Nya Moderaterna Gävleborg har genomfört vårt provval till Sveriges Riksdag och jag är väldigt ödmjuk och tacksam för det starka stöd som jag har bland länets medlemmar. Som du ser av listan så har Moderaterna Gävleborg många kompetenta skickliga och duktiga politiker som gärna vill sitta i Sveriges Riksdag. Jag ser fram emot valet 2014 och att vi Moderater tar ett mandat till från s och alltså får 4 mandat i Sveriges Riksdag jämfört med dagens 3. Det är mycket som talar för att vi går vidare i vår politikutveckling och tar ett mandat till. Väljarna vill ha ett parti som prioriterar jobben och ett bra företagsklimat, för de vet att om fler arbetar så skapas det mer resurser till den välfärd som vi alla vill ha. S har kört Gävle i botten, men med ett nytt alliansstyre så kan vi vända länets negativa utveckling och ha samma positiva utveckling som man har i allianstyrda Uppsala.

Nästa steg i vår process för att fastställa riksdagslistan är att nomineringskommitten ska ge ett förslag till lista, och sedan blir det en nomineringsstämma i Bollnäs i slutet av november.

Här är hela provvalsresultatet och poängen har man inte redovisat än så vi vet hur stora skillnader det är i resultat mellan de olika placeringarna.


Moderaterna i Gävleborg har under hösten genomfört ett provval inför fastställandet av riksdagsvalsedeln.

Provvalsresultatet är rådgivande och en av urvalen inför nomineringskommitténs arbete med att föreslå höstens nomineringsstämma förslag till riksdagsvalsedel. Resultat provval:


1
Tomas
Tobé
2
Margareta
B Kjellin
3
Lars
Beckman
4
Måns
Montell
5
Birgittha
Bjerkén
6
Ziita
Eriksson
7
Anders
Jansson
8
Bibbi
Segerbrand
9
Viktor
Wärnick
9
Mattias
Ekström
11
Mattias
Galin
12
Niclas
Bornegrim
13
Ewa
Stenberg Jäderberg
13
Kjell-Olof
Hofsberger
15
Linus
E Ohlson
16
Linus
Fredriksson
17
Anders
Fogeus
18
Daniel
Sjöberg
18
Linda Chen
Andersson
20
Maria
Bjerkheden
21
Daniel
Kvarnlöf
22
Anders
Fhogelin

1 kommentar:

karlsson Mehterzail sa...

DU BEHÖVER LÅN Jag fick precis mitt lån på 200 000,00 kr från REMY.CREDIT Skicka e -post till dem nu för ditt lån (remy.credit111@gmil.com) whatsapp: +46769618757 de är de bästa, ge dem ett försök och vittna om att låneförbudet är mycket snabbt och säkert med interstat på 2% EMIAL: (remy.credit111@gmail.com) Behöver du ett brådskande lån inom 24 timmar? de har snabbt och enkelt lån till dig Jag heter karlsson från Stockholm Sverige är en ensamstående mamma är mycket nöjd nu med mina 2 barn REMY COMPAY är det bästa få ditt lån idag} Maila honom nu för ett snabblån Mail: remy.credit111@gmail.com Gud välsigne dig, herr REMY FINK......